EVEN VOORSTELLEN
Door: Linda Nijkmap
Blijf op de hoogte en volg gerard
16 September 2007 | Qatar, Doha
Even voorstellen voor toevallige bezoekers.
WIE ZIJN WIJ?
Familie Nijkamp bestaande uit;
GERARD NIJKAMP, 37 jaar,hoofd-jeugdopleiding voetbal, assistent coach onder de 21 (KNVB-nationaal team),stafmedewerker voetbalzaken
(fc Zwolle) en nu werkzaam als head of youth van de voetbalclub Al-Ahli in Doha.
LINDA NIJKAMP-ALTING, 37 jaar, marketings-medewerkster, recepioniste,ontwerpt kinderkleding en kussens,tassen ect.)eigen oppashuis;Het huuske,en straks laat ik alles op me af komen en de eerste aankoop zal een naaimachine zijn.
JANWATZE NIJKAMP ,7 jaar (3okt 8 jaar) houdt van;voetballen (weer en wind)zwemmen,computeren,spelen met de vrienden uit de buurt,gek op visite en familie bezoek en helpen in de keuken en op feestjes(met de hapjes rond),rollercoasters
IEKE NIJKAMP,6 jaar, vrolijke goedlachse,gezonde meid houd van; zingen,dansen zwemmen (duikplank),skeeleren op de skate baan,barbies,spelen met de buurmeisjes en de oppaskinderen ,fietsen ,frikandellen,
snoep en patat,theater en grapjes maken..een echte zwolse malloot.
WIE ZIJN WIJ?
Familie Nijkamp bestaande uit;
snoep en patat,theater en grapjes maken..een echte zwolse malloot.
05 November 2007 - 10:44
Boaz Kragt :
Ha Janwatze, Ieke, Linda en Gerard,
wij hebben even op jullie site de foto's bekeken. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen in Doha. Vinden jullie het spannend om naar school te gaan? En moeten jullie daar speciale schoolkleren aan, want op een van de foto's zien wij jullie (Janwatze en Ieke) in een donker broekje en geel t-shirt? En dat zwembad is dat van school of hebben jullie een prive zwembad. Ik (boaz) ben nu een beetje ziek thuis. Zaterdag moest ik (uit)spelen tegen Go Ahead Kampen en we hebben gewonnen met 2-3. Zit jij ook al weer bij een voetbalclub, Janwatze? Volgende week maandag gaan wij een oefenwedstrijd doen tegen SV Zwolle F1.
Groeten,
Boaz (en Gerda) -
28 November 2007 - 10:42
Tanja Van Veen:
Hallo Linda en Gerard,
Via Google ben ik op jullie site terecht gekomen. Wat leuk om te lezen hoe het jullie vergaat in Qatar. Erwin, mijn vriend en Beau onze dochter en ik zullen rond maart in Qatar aankomen om daar voor 3 jaar te gaan wonen en werken. We zijn net terug van een kort bezoek aan Doha en toen hebben we de knoop doorgehakt. Erwin gaat in de beton industrie werken (net als Herre Elsenga) en ik zal de eerste tijd thuis zijn enne daarna zie ik het wel. Het doet me goed om te horen dat jullie kinderen uiteindelijk op Compass terecht konden. Ook wij hebben Beau ingeschreven voor Compass en Cedars maar de voorkeur gaat uit naar de eerste. Jullie vertaling/verhaal over de school was heel handig voor ons, dank daarvoor. Ik ben heel benieuwd hoe jullie de voorbereidende tijd thuis zijn doorgekomen en wat er zoal op jullie af is gekomen. Ik zou nu van alles kunnen doen denk ik alleen geen idee even waar ik moet beginnen... Wanneer jullie tijd en zin hebben zou ik het leuk vinden om daar iets over te lezen. Het duurt dan nog wel even maar de tijd gaat sneller dan we denken met de feestdagen zo voor de deur. Ik wens jullie een gezellige tijd in Doiha, sinterklaas/kerst etc. Heel bijzonder omdat op deze manier mee te maken.
Hartelijke groet,
Tanja van Veen -
19 Oktober 2008 - 17:07
Janwatze:
hooi janwatze en ieke
hoe gaat het inqatar -
14 Mei 2009 - 20:35
John En Carola 14-5:
Hoi Gerard,Linda,Jan watze en Ieke hoe is het met jullie wij hebben 23 april een zoon gekregen hij heet collin groetjes van John,Carola,Ilse* en Collin. -
16 November 2010 - 16:47
Haji Jafar Zarbaf:
Dag Beste Nijkamp
Ik wil graag uw email adres hebben.
Wilt uw a.u.b naar mij toe stuuren
m.50@live.nl
Met vriendelijke greoeten