Bezoek; bezoek; bezoek - Reisverslag uit Doha, Qatar van gerard nijkamp - WaarBenJij.nu Bezoek; bezoek; bezoek - Reisverslag uit Doha, Qatar van gerard nijkamp - WaarBenJij.nu

Bezoek; bezoek; bezoek

Door: Gerard Nijkamp

Blijf op de hoogte en volg gerard

02 Juni 2008 | Qatar, Doha

De april/mei maand was bezoek maand. Altijd is het weer leuk om collega's, vrienden of familie uit Nederland te mogen ontvangen. Om te beginnen het geeft ons de mogelijkheid om dit bijzondere land aan onze gasten te laten zien. De malls, camelen markt, Aspire, Cornisch en niet te vergeten de Sqauch levert onvergetelijke indrukken en niet te vergeten je kan er leuke foto's van maken. In deze ronde zaten er dan ook een paar echte fotografen bij. Voor allen ligt er een toekomst in het verschiet als fotograaf mocht men het in de toekomst over een andere boeg willen gooien.
Ook worden wij tijdens deze bezoeken goed op de hoogte gehouden over hoe het gaat in Nederland. En natuurlijk wordt er op dit soort momenten ook lekker geroddeld. Alleen maar postitief natuurlijk...
Wij komen er steeds weer achter dat het voor mensen een behoorlijk stap is om deze kant op te komen,het lange vliegen en het onbekende van dit MOSLIM land roept veel vragen en weinig antwoorden op. En dan komt de film van Widers er nog even tussen door...
Gelukkig kunnen wij voor de mensen die toch dit avontuur aan willen gaan,dit voor gevoel snel weg nemen.

Ook wordt er vooraf gesproken over de belasting die wij als gezin moeten ondergaan, om al onze gasten wel het juiste vakantie gevoel te kunnen geven. Ik kan hier duidelijk over zijn, dit geeft ons gezin enorm veel energie. En een mooie drop voorraad in onze kast.

Dus mochten er nog vrienden, oud collega's of kennissen zijn die van plan zijn om deze kant op te komen en zich dit soort vragen vooraf gaan stellen. Gewoon doen want wij krijgen er enorm veel energie voor terug en jullie misschien wel een leuke " andere" vakantie dan je normaal gesproken gewend bent.

Ik zit er trouwens aan te denken om voor de broers en zussen dag dit in Doha (Qatar) te organiseren, ik zorg voor het programma, kost en inwoning.Je hoeft dus alleen maar in een vliegtuig te gaan stappen en in Doha uit te stappen.Ik geloof dat er zelf pilletjes voor zijn om even lekker een gat in de dag te slapen. WIE DURFT...

De foto's die ik aan dit verslag heb toegevoegd zijn van het bezoek van de afgelopen maanden, Annemiek (21 april t/m 28 april) Familie Schoemaker (29 april t/m 5 mei) Art en Miriam (5 mei t/m 11 mei) en Ruud Dokter (24 mei /t/m 31 mei)

Veel lees en kijk plezier

Gerard

• 02 Juni 2008 - 13:42

Henk:

er is ook zoiets als een broers en zwagers dag ook al lang geleden, de laatste keer was volgens mij de golfdag, wie weet is er wat te regelen. Het is leuk te lezen dat jullie energie krijgen van de mensen die op bezoek komen en als ik de familieberichten mag geloven krijgen jullie dit jaar nog wel wat energie. Ik ben benieuwd of jullie ook energie meebrengen naar Nederland, ik zou maar lekker komen bijtanken als ik jullie was, de wijnkast is goed gevuld dus dat bijtanken komt goed.
    Leuk weer wat gelezen te hebben groetjes en we zien elkaar gauw

Henk

• 04 Juni 2008 - 17:09

André Warners:

hier een groet van een oud collega van het HAnzebadzwembad.
    vrijdag 30-05-2008 nog met Robert v.d. Belt gesproken en even oude koeien uit de sloot gehaald .
    erg gelachen ook jij kon er wat van.
    erge leuke site en zal nog wel eens vaker langskomen.
    groeten aan de fam. en leuk om te lezen dat het goed met jullie gaat.
    cju

• 09 Juni 2008 - 06:01

Alinda:

Haaaa.....ik denk dat wij ook zeker nogeens op bezoek komen om jullie nog meer energie te geven dan jullie altijd al hebben!!! Blij te lezen dat het goed gaat met jullie! Ik mis het leventje wel een beetje!
    Lots of love!! Alinda

• 20 Oktober 2008 - 20:29

Rick:

Hallo Gerard, zit je nog daar? Mij lijkt het leuk om er wat informatie over te weten te komen, imv. met mijn interesse in trainersschap in qatar! als je dit nog lees mag je mij wel een mail sturen. rick_klh8@hotmail.com

Alvast bedankt! Gr.

• 22 Oktober 2010 - 14:06

Haji Jafar:

Beste Gerard
    Ik wil graag uw Email adres.of uw telefoon Nummer.
    mijn email adres:
    m.50@live.nl
    mohsen_zarbaf@hotmail.com
    0570546872 Deventer
    Ik wens uw hele fijne dagen verder
    Haji jafar
    Holland Deventer